Agrisys Vægt Sortering

Individuel management af dine grise enkelt, effektivt og præcist i storstier. Med Agrisys-Nedap Sorting får du bl.a. præcise leveringsprognoser og sortering til korrekt foderblanding helt automatisk.
Tidskrævende udvejningsrutiner og fradrag i afregningsprisen fra slagteriet er ikke længere et problem med vores sorteringsanlæg, der som standard leveres uden individuel elektronisk ID. Men som de eneste kan systemet leveres med individuel elektronisk ID eller efterfølgende på enkel vis opgraderes til det.

Systemet er lige som resten af Agrisys-Nedap programmet styret af den højteknologiske, men særdeles gennemtænkt enkle Velos styringsplatform, hvor adgang til systemet kan gives fra hvor som helst du ønsker det med internet.
Sorteringsenhedens opbygning giver fuldstændig visuel og fysisk åben tilgang til vejeområdet så kontrol, kalibrering og rengøring er let. Sorteringsenheden og en-vejs modulerne er udelukkende udført i stærke rengøringsvenlige og rustfrie materialer, der giver lang levetid.

Indretning
Fleksible indretnings muligheder, der giver optimal udnyttelse af kvadratmeter i nybyggeri, men også rigtig gode muligheder i eksisterende bygninger. Den fleksible opbygning med enten 2 eller 3-vejs sortering er tænkt til indpasning i alle rammer.
Når vi sammen finder den optimale indretning til Jeres anlæg tager vi også højde for foderanlæg om det er eksisterende, der skal udnyttes eller om vi skal lave en komplet pakke.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater