Foderkasser

Alle vore foderautomater er udført i flot finish, uden skarpe kanter og i plast samt øvrig konstruktion i rustfrit stål. Og derved langtidsholdbare, stærke og lette at rengøre.
Automaterne er alle enkle og præcise og justere doseringsmængde på.
Alle vore automaterne leveres i en lang række forskellige modeller, med varierende antal ædepladser og i enkeltsidet og dobbeltsidet udgaver.
På denne side finder du foreløbig kun et lille udpluk af vort komplette program – lad os høre hvilke grise du skal have fodret.

Den optimale foderautomat

Agrisys GS-100 er den optimale foderautomat for smågrise og slagtesvin og den fungerer perfekt med både mel- og pellefoder. Og udfodrings hovedet appellerer til grisenes rode adfærd og er den optimale automat for både ny-fravænnede grise og til slagtesvin.

Automaten er designet og konstrueret samarbejde med den mest erfarne ekspert på området - opfinderen af den originale rørfodringsautomat i 1994.
Og den ude mærker sig på mange punkter eks.:

  • Optimal hygiejne under brug og særdeles let at vaske.
  • Enkel og præcis foderjustering der ses fra begge sider.
  • Omrører og sensorholder kan integreres.
  • Dobbelte drikkeskåle

Klassiske foderkasser

Foderautomater med integreret vand til 7- 125 kg grise
Optimal ad libitum fodring af 7-125 kg grise hvor grisene påvirker doseringshovedet og foderet falder ned i truget, hvor vand og foder mixes i det rustfrie trug. Og doseringsprincippet sikrer, at der ikke er kontakt mellem foder og vanddosering.

Foderautomater uden vand til 7-125 kg grise
Tørfoderautomat til fodring af 7-125 kg grise med enkel justering af åbningsgrad. Automaten fås i versioner med eller uden hovedadskillelse. Automaterne leveres i versioner med plastkrybbe eller rustfrikrybbe og en helt unik version med drikkekop for hver anden ædeplads.

Foderautomat med integreret vand til søer
Mixet foder og vand giver optimal foderoptagelse til søer, der efter påvirkning af doseringsbøjlen for foder i krybben, hvor også den integrerede vandventil sidder. Automatens kraftige konstruktion og rustfrie trug giver sikker og enkel fodring af søer - typisk i socialiseringsstier eller syge- aflastningsstier.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater