Job hos Agrisys

Vi har gennem de sidste år været igennem en positiv udvikling og er i en generel positiv kontrolleret vækst.

Derfor skal vi styrkes på flere punkter og søger efterfølgende profiler, der er fleksible, positive og vil være med til at holde Individuel fokus.

For alle stillinger i Agrisys er det gældende at du kan være med til selv at præge din stilling og for de rigtige personer er der gode muligheder til at udvikle sig i vores vækstvirksomhed.

Vi arbejder udelukkende med de bedste tekniske produkter og løsninger, der skaber værdi for vore kunder og i alt vi gør og er, afspejler vi individuel fokus - derfor skal det også skinne igennem i dit arbejde og adfærd.

Har vi ikke lige opslået en stilling der passer på dig er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på , hvis du mener du kan gøre en forskel i Agrisys - vi har altid plads til en faglig profil, der kan skabe værdi for os og ikke mindst vore kunder.

Vi gemmer såvel ansøgninger til opslået stillinger og uopfordrede ansøgninger i op 6 mdr. efter ansøgning (i et lukket system, hvortil kun ledelsen har adgang) og vil kontakte dig, hvis vi får en stilling der matcher dine kvalifikationer.

    Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater