Kigger du efter nye udfordringer?

Har vi ikke lige opslået en stilling der passer på dig er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på , hvis du mener du kan gøre en forskel i Agrisys - vi har altid plads til en faglig profil, der kan skabe værdi i vores team og ikke mindst for vore kunder.

Vi gemmer såvel ansøgninger til opslåede stillinger og uopfordrede ansøgninger i op til 6 mdr. efter ansøgning (i et lukket system, hvortil kun ledelsen har adgang) og vil kontakte dig, hvis vi får en stilling der matcher dine kvalifikationer.
Skulle du ønske dine data slettet tidligere, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil gøre dette.

Aktuelle stillinger

Software specialist

Vækstvirksomhed * Gode udviklingsmuligheder * Softwareudvikling
Vil du være med til at sikre Agrisys’ fortsatte rejse? Agrisys A/S er under rivende udvikling og med en stærk ejerkreds i ryggen og samtidig overtagelse af et løsningsprogram fra en Hollandsk børsnoteret Tech virksomhed, der skal udrulles via et globalt forhandlernetværk, skal der nu accelereres på nuværende softwareudvikling.

En del af den spændende fremtid inkluderer en kraftig udvidelse af udviklingsafdelingen, med fokus på udviklingen af en række nye styringsløsninger, der over de kommende år skal udrulles globalt.

Denne afdeling kommer til at bestå af 8-9 personer, her i blandt en Software Specialist. Dette er derfor en nyoprettet stilling.

Om dig
Software Specialist med god generel erfaring, herunder godt kendskab til Node / Javascript environment. Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og du har opbygget god erfaring med software programmering og har indgående kendskab til Node / Javascript environment. Det vil også være en fordel (men ikke noget absolut krav) hvis du har kendskab til React/Reactnative, API management, MQTT / rabbitmqtt environment m.m. Det er også en fordel hvis du har erfaring med samarbejdet både mod hardware og front-end og arbejdet med SQL.

Du kan begå dig på engelsk, både i skrift og tale.

Som person er du struktureret af natur og god til at balancere det at arbejde selvstændigt, med samtidig være del af et team. Du trives med at være i et miljø hvor man sammen sætter mål og når dem og hvor der er frie rammer at arbejde indenfor (da dette er et team under opbygning, bliver rammer osv. dannet løbende).

Bliv del af en stærk kultur og en virksomhed med højt til loftetDu kommer til at arbejde i en sammentømret virksomhed med godt humør. Du har din faste plads på kontoret i Herning.

Du bliver en del af en ung virksomhed, der har oplevet kontinuerlig vækst i sine ca. 15 års eksistens og som netop nu, går ind i en ny fase, med nye stærke ejere ombord, et helt nyt løsningsprogram der skal udvikles yderligere og udrulles via et nyt globalt forhandlernetværk.

Du får et job med stort ansvar og mulighed for personlig udvikling.

Organisationsstrukturen er flad og der er kort fra tanke til handling. Din ansøgning sendes til . Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Konsulent Palle Morthorst, på tlf. 2496 1350.

Om virksomheden
Agrisys er en virksomhed der udvikler, producerer og leverer komplekse løsninger til Protein Automation i hele verden. Alle anlæg leveres med helt nyudviklet IoT-styring, baseret på fuldstændige up-to-date løsninger der sikrer kunder og brugere en driftssikker, enkel og stærk løsning med relevant tilbagemelding og data, samt ikke mindst via API kommunikation direkte til deres andre programmer.

Virksomheden blev stiftet i 2009, er beliggende i Herning og har i 2024 godt 30 medarbejdere, med afdelinger i Spanien, Holland og Kina. De første år fungerede virksomheden som handelsselskab, men de sidste 8 år har man arbejdet med egen-udvikling og er i dag et fuldt integreret udviklings- og produktionsselskab. Virksomheden har netop fået nye, stærke ejere med ombord og der er lavet nogle spændende samhandelsaftaler, både i forhold til produkter og markeder, som giver virksomheden et helt andet og stærkt afsæt for den fortsatte vækstrejse.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater