Job hos Agrisys

Vi har gennem de sidste år været igennem en positiv udvikling og er i en generel positiv kontrolleret vækst.

Derfor skal vi styrkes på flere punkter og søger efterfølgende profiler, der er fleksible, positive og vil være med til at holde Individuel fokus.

For alle stillinger i Agrisys er det gældende at du kan være med til selv at præge din stilling og for de rigtige personer er der gode muligheder til at udvikle sig i vores vækstvirksomhed.

Vi arbejder udelukkende med de bedste tekniske produkter og løsninger, der skaber værdi for vore kunder og i alt vi gør og er, afspejler vi individuel fokus - derfor skal det også skinne igennem i dit arbejde og adfærd.

Systemudvikler / programmør

Vækstvirksomhed * Gode udviklingsmuligheder * Stort ansvar

Vil du være med til at sikre Agrisys’ fortsatte rejse?
Agrisys A/S søger en systemudvikler/programmør til en nyoprettet stilling som får en nøgleopgave i virksomheden med at være med til at sikre den fremtidige programmering og udvikling af virksomhedens styringsplatform.

Solid erfaring med programmering og stærkt personligt drive
Du har en IT-uddannelse, f.eks. som datalog, datamatiker eller lignende.
Du har erfaring med programmering af styringer / platform og har godt kendskab til programmering i Java og C++.
Du har godt kendskab til og interesse for IoT, MQTT og REST API’er og forstår at arbejde i cloud miljøer og services.
Du kan begå dig på engelsk, både i skrift og tale. Kan du også tale tysk vil det være et stort plus, men ikke et krav.
Som person kan du både arbejde selvstændigt, med stor omhyggelighed og drive, samt samarbejde med dine kolleger, så I får afsluttet opgaverne sammen. Du arbejder struktureret og med godt overblik.

Bliv del af en stærk kultur og en virksomhed med højt til loftet
Du kommer til at arbejde i et sammentømret team med godt humør og med reference til vores CTO, Du har din faste plads på kontoret i Herning.
Du bliver en del af en ung virksomhed, der har oplevet høj og kontinuerlig vækst i sine ca. 10 års eksistens og som er midt i en spændende proces, der giver en vis ”start-up” mentalitet og gode muligheder for at være med til at præge udviklingen.
Du får et job med stort ansvar og mulighed for personlig udvikling. Der vil være rejseaktivitet i jobbet, såfremt dette ønskes.
Organisationsstrukturen er flad og der er kort fra tanke til handling.
Din ansøgning sendes til . Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Konsulent Palle Morthorst, på tlf. 2496 1350.

Om virksomheden
Agrisys er en virksomhed der udvikler, producerer og leverer komplekse løsninger til Protein Automation i hele verden. Alle anlæg leveres med helt nyudviklet IoT-styring, baseret på fuldstændige up-to-date løsninger der sikrer kunder og brugere en driftssikker, enkel og stærk løsning med relevant tilbagemelding og data, samt ikke mindst via API kommunikation direkte til deres andre programmer.
Virksomheden blev stiftet i 2009, er beliggende i Herning og har 16 medarbejdere. De første år har virksomheden fungeret som handelsselskab, men de sidste 2 år har man arbejdet med egen-udvikling og er i dag langt i en meget spændende proces ”fra handelsselskab til udviklings- og produktionsselskab”.

Har vi ikke lige opslået en stilling der passer på dig er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på , hvis du mener du kan gøre en forskel i Agrisys - vi har altid plads til en faglig profil, der kan skabe værdi for os og ikke mindst vore kunder.

Vi gemmer såvel ansøgninger til opslået stillinger og uopfordrede ansøgninger i op 6 mdr. efter ansøgning (i et lukket system, hvortil kun ledelsen har adgang) og vil kontakte dig, hvis vi får en stilling der matcher dine kvalifikationer.

    Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater