Foderkasser

Alle vore foderautomater er udført i flot finish, uden skarpe kanter og i sort PE plast samt øvrig konstruktion i rustfrit stål. Og derved langtidsholdbare, stærke og lette at rengøre.
Automaterne er alle enkle og præcise og justere doseringsmængde på.
Alle vore automaterne leveres i en lang række forskellige modeller, med varierende antal ædepladser og i enkeltsidet og dobbeltsidet udgaver.
På denne side finder du foreløbig kun et lille udpluk af vort komplette program –lad os høre hvilke grise du skal have fodret.

Foderautomater med integreret vand til 7- 125 kg grise
Optimal ad libitum fodring af 7-125 kg grise hvor grisene påvirker doseringshovedet og foderet falder ned i truget, hvor vand og foder mixes i det rustfrie trug. Og doseringsprincippet sikrer, at der ikke er kontakt mellem foder og vanddosering.

Foderautomater uden vand til 7-125 kg grise
Tørfoderautomat til fodring af 7-125 kg grise med enkel justering af åbningsgrad. Automaten fås i versioner med eller uden hovedadskillelse. Automaterne leveres i versioner med plastkrybbe eller rustfrikrybbe og en helt unik version med drikkekop for hver anden ædeplads.

Foderautomat med integreret vand til søer
Mixet foder og vand giver optimal foderoptagelse til søer, der efter påvirkning af doseringsbøjlen for foder i krybben, hvor også den integrerede vandventil sidder. Automatens kraftige konstruktion og rustfrie trug giver sikker og enkel fodring af søer - typisk i socialiseringsstier eller syge- aflastningsstier.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater