< Tilbage

Artikel i GRIS juli 202202-05-2023 - 12:57

Under overskriften ’Gennemløbsvægt giver overblik' fortæller artiklen historien om erfaringerne med AutoPig fra et bruger- og landmandsperspektiv.
 

Medarbejderne i smågrisesektionerne viser og forklarer til artiklens forfatter, journalist Søren Tobberup Hansen fra Danske Landbrugs Medier, hvordan AutoPig har motiveret dem til at præstere bedre og reagere hurtigt, hvis produktiviteten ændrer sig.
Og fra landmandens perspektiv beskriver artiklen, at det ikke kun har skabt bedre resultater, men også højere arbejdsglæde.

Halvdelen af ​​omkostningerne
Landmand Thomas Rahbek fortæller også, hvordan de daglige data fra AutoPig giver værdi og har gjort det muligt at følge forskellen på, hvordan smågrise på 6 eller 8 kilo får den bedste og billigste start.
Og hvor interessant det har været at studere nuancerne, der har givet mulighed for at have en foderoptimering til +7 kg grisene, der koster halvdelen af ​​blandingen til 6 kg. grise.

Hvis du har muligheden, opfordrer vi dig til at læse i Magasinet Gris og ellers er du velkommen til at kontakte os for at høre meget mere om hvordan den unikke AutoPig giver dig præcis det, der skal til for at få en bedre bundlinje i smågriseproduktionen.

< Tilbage
Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater