NutriFair 2019

NutriFair 2019 blev endnu engang en rekord udgave af messen - så det er meget positivt at flere udstillere igen har valgt at tage med på messen som Agrisys har været med på helt fra starten.

Vi fremviste igen i år et udvalgt af vores komplette program; bl.a. AirFeed, MultiFaseBatch fodring, ESF, vægtsortering og selvfølgelig også vores Automatiserede Faresti Fodringskoncept som flere og flere får øjnene op for værdien af.

Tak for besøget, ordrerne og ikke mindst også til de af vore gode "gamle" kunder der lagde vejen forbi - tak for det

NutriFair 2018

NutriFair 2018 blev den største udgave af messen siden begyndelsen - så det er meget positivt at flere udstillere denne gang har valgt at tage med på messen som Agrisys har været med på fra første gang.
Men specielt positivt var det store antal besøgende.

Vi fremviste igen i år et udvalgt af vores komplette program; bl.a. AirFeed, MultiFaseBatch fodring, ESF, vægtsortering og selvfølgelig også vores Automatiserede Faresti Fodringskoncept som flere og flere får øjnene op for værdien af.
Tak for besøget, ordrerne, henvendelserne og ikke mindst tak til de af vore gode "gamle" kunder der lagde vejen forbi.

NutriFair 2017

Med en fagmesse for svineproducenter og kvægfolk der kom kun 1½ måned efter en, for os, meget succesfuld Agromek - var vi med igen.

Primært pga. Danske Svineproducenters årsmøde, men også for at møde Jer, der ikke nåede forbi eller som vi ikke nåede at snakke med på Agromek.

Og trods et væsentlig mindre set-up ifht. Agromek - havde vi mange gode besøg og snakke på denne 6. NutriFair - tak for det.

NutriFair 2016

Selvom første dagen i år blev overlappet af FarmerTech messen i Herning, hvor vi også deltog - var der specielt på førstedagen mange der lagde vejen forbi. Men generelt et par dejlige dage med rigtig mange interesserede producenter - tak for Jeres besøg.

NutriFair 2015

På årets NutriFair messe viste vi en stribe af spændende nyheder, med bl.a. AirFeed, Nyt Multifase fodring, et kædeanlæg, svinevægt, kraftfoderstation osv.
Og selvfølgelig også vores geniale Faresti Fodringskoncept - der giver styr på din fodring i farestien fra smartphone og staldgangen - få vådfodringens + tørfodringens fordele med dit eksisterende tørfodringsanlæg uanset fabrikat.

Tak for besøget, ordrerne og ikke mindst også til de af vore gode "gamle" kunder der lagde vejen forbi - tak for det.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater