Nedap - en ekstra ordinær business partner

Siden 2009 har Agrisys ført Nedap Livestock Management til en markedsledende position i Danmark og resten af Skandinavien.
Vi har altid arbejdet tæt sammen på grund af vores erfaring og Danmarks position i svineproduktion har vi hos Agrisys flere gange med Nedap udviklet og testet produkter og løsninger.

Samarbejdet har desuden resulteret i en markedsledende position i Skandinavien og langt over 100 installationer, og har endda udviklet sig til en række ekstraordinære projekter i lande som Kina og England.

At blive en Business Partner - Integration mellem systemerne
10 år senere i 2019 introducerede vi hos Agrisys vores egen udviklede ConSys IoT styreplatform, der gjorde det muligt at lave en unik integration mellem Nedap og Agrisys.
Så i dag er det i ConSys standard med Nedap integrationen, der giver en hel række synergier.

Nedap reservedele

Med mere end 100 systemer oppe at køre siden 2009 i Skandinavien har vi selvfølgelig et komplet lager af reservedele af Nedap Livestock Management reservedele.

Nedap service

Med mere end 12 års praktisk erfaring med installationer og service ligger såvel mekanisk som software service og vedligehold som parat viden vores service- og tekniker team.


Ring på 7022 0711 og vi står parate til at hjælpe dig.

Vil du se mere.....

ESF - Elektronisk So Fodring - Transpondere
ESF - Elektronisk So Fodring - Transpondere
Vægt sortering
Vægt sortering
Automatiseret Faresti Fodring
Automatiseret Faresti Fodring
Pig Performance Testing
Pig Performance Testing
Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater