Aktuelt fra Agrisys

Agrisys indgår samarbejde 24-02-2023 - 07:00

Det startede med en hyggelig snak på NutriFair mellem Mikael Kirk fra Agrisys A/S og Michael Dall fra Daltec A/S om et muligt produktionssamarbejde gennem den Daltec-ejede elektronikvirksomhed IMPC Solutions.  ... Læs mere

Erfaring der tæller 20-05-2021 - 17:38

Man skal lære af erfaringen… Og man kan også lære af andres erfaringer og især hvis det er nogen, der har prøvet andre løsninger… ... Læs mere

Fuld fart på projekterne 10-05-2021 - 11:04

Vi har igangværende projekter over hele verden… Både på nye græsgange og hos ”gamle” kendinge… Vi har sagt det før, men en god ting kan ikke siges for tit 😉   ... Læs mere

Agrisys ny APP 10-05-2021 - 09:36

Overblikket er lige ved hånden… Tag de rette beslutninger baseret på real-time data Tilgå dine anlæg når som helst og hvor som helst   ... Læs mere

AutoPig i drift 10-05-2021 - 09:31

Noget for dig? Ring til Lindy på 5369 6711 eller send en mail til autopig@agrisys.dk AutoPig er plug & play automationsteknologi, når det er bedst.   ... Læs mere

Ny foderautomat 10-05-2021 - 09:19

Vi plejer især at vise vores teknologiske løsninger… Men nu, efter mange forsøg og tests er vi klar til at sende nyeste skud på stammen ud i verden.   ... Læs mere

Ny medarbejder - Spanien 25-03-2021 - 18:34

Vores teknologiske nyskabelser har åbnet døren til Spanien og når nu Europas største svineproducerende land ihærdigt blev ved med at spørge, besluttede vi at gå ”all in”.   ... Læs mere

3-STARS til AutoPig 27-01-2021 - 19:52

Grundlæggende nyhed ... Læs mere

Stjerneregn 22-01-2021 - 08:00

Ved Agromek 2021 special edition fik vi hele 3 priser... ... Læs mere

Nytårshilsen 21-01-2021 - 20:53

Med fuld fart på takker vi for 2020... ... Læs mere

Now on LinkedIn 29-09-2020 - 20:50

Some would say, finally…   Agrisys is finally on LinkedIn – it only took us.... ... Læs mere

Nye medarbejdere - September 20 04-09-2020 - 08:44

I september 2020 har vi budt velkommen til 2 nye kolleger. ... Læs mere

Automatiseret strø anlæg 27-05-2020 - 08:18

100% automatiseret strø anlæg - godt for dyrevelfærd, effektivitet og økonomi. ... Læs mere

Se den flotte og beskrivende video 05-05-2020 - 11:02

Automatiseret Faresti Fodring giver resultater fra dag 1 - se filmen og få en inspirerende gennemgang.   ... Læs mere

600 gr. ekstra tilvækst 15-03-2020 - 15:37

Henrik Hald Andersen, Østervrå fortæller til Landbrugsavisen, at han med sit nye Automatiseret Faresti Fodringsanlæg har fået mange fordele bl.a. en højere fravæningsvægt. ... Læs mere

Corona 12-03-2020 - 20:59

Vi befinder os i en ekstraordinær situation med COVID-19; situationen er særdeles alvorligt og hos Agrisys følger vi Regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger for at minimere smittespredning.   Men vi holder hjulene i gang...... ... Læs mere

Ny smågrisestald 10-10-2019 - 08:10

Jarlfonden-Frihedslund åbnede den 11. oktober, dørene til deres nye smågrisestald.   Et velbesøgt åben stald arrangement i nybygget smågrisestald blev præmieren på den nyeste generation af Airsys 60, der bliver styret af Agrisys' egenudviklede nye innovative styringsplatform, ConSys, Derudover blev en ny og patenteret ventil fra Agrisys også præsenteret ... Læs mere

Et nyt men kendt ansigt 10-10-2019 - 07:43

De avancerede løsninger har ofte fået mest opmærksomhed, men Lindy W. Christensen beretter: "Klassiske tørfodringsanlæg med en kraftig kæde, vandtætte hjørner og en rustfri trækstation med træk direkte på kæden i stedet for brikkerne” er noget af det han har også har med i bilen efter han er startet hos Agrisys A/S i Herning.   .....se artikel under billeder.... ... Læs mere

Jørgen Lindberg, Scandinavian Farms 28-05-2018 - 09:43

"Jeg har arbejdet med Agrisys i de sidste 10 år og til stadighed fuldt ud tilfreds; selv da de leverede komplet fodring, ESF og vægtsortering til vores sidste 7700 so's full-line projekt"   .....se artikel under billeder.... ... Læs mere

Brian Nielsen, Vejen 28-05-2018 - 09:39

"Selvom jeg var blandt de første og stod med 198 nybyggede farestier for løsgående søer, løste Agrisys opgaven med AirFeed til min fulde tilfredsstillelse - siden har jeg også investeret i et nyt ESF anlæg fra Agrisys." ... Læs mere

Norges foreløbig største AirFeed og AirStrø anlæg
Lige før julen 2017 blev første etape, i form af nybygget farestald, taget i brug med både Agrisys AirFeed og AirStrø. Siden er resten af det eksisterende so-anlæg opgraderet med tilsvarende og det eksisterende vådfodring er nu helt udskiftet.
Gårdens meget dygtige, kompetente søn og den nye generation er så grebet af det nye anlæg - at han i et afsluttende skoleprojekt udarbejde et flot udskåret og farvelagt Agrisys skilt.

Tak til Johannes for det flotte, flotte udarbejde Agrisys skilt :-)

Endnu en smågrisestald på vej mod top resultater

Heinemosegård tog et sikkert valg og erstattede et vådfodringsanlæg, hvor resultaterne udeblev, med et Agrisys AirFeed Anlæg, hvor der fodres som vådt foder i eksisterende langtrug.

Anlægget er kommet godt fra start og vi ser frem til det fortsatte gode samarbejde.

3 ekstra nye service biler

I takt med vores øgede aktivitet og kompetente medarbejdere var marts 2018 tiden til at øge vores bilflåde endnu engang.

Vi fortsatte i samme stil som vores eksisterende 2; nemlig med 3 stk. fabriksnye Ford Transit Custom fra Bjarne Nielsen i Herning og bilerne er denne gang også indrettet med en Sortimo indretning.

Som billedet viser er vores service teknikere allerede ved at flytte ind.

Nyt slagtesvinehus med AirFeed og AirStrø

Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar kl. 11.00-15.00
Sted: Fjellvegen 1008, 4233 Erfjord

Tirsdag den 20. februar 2018 var der inviteret til åben stald og der blev fremvist et flot nybyg hvor der var fokus på hygiejne, effektivitet og ikke mindst individuel fodring med Agrisys' AirFeed Anlæg, der både strør og fodrer i den nye stald.
Såvel vi som vores forhandler Felleskjøpet m.fl. var tilstede og stod klar til en faglig snak; også FKRA kraftfoderkonsulent Gert Vognstoft var vel mødt.

Sveriges største svineproduktion i ny byg
Det komplette 1700 so's anlæg med klimastald begynder at syne godt i landskabet.
Agrisys har bl.a. designet bygningen med drægtighedsstald, karantæne, løbeafdeling og rekruttering.
Og skal levere transpondere, AirFeed, Airstrø og Mølleri til anlægget, samt silo'er.
Der er blevet ryddet skov og sprunget granit i stor stil - faktisk er der sprunget 40.000 tons granit.
Følg med i det spændende projekt her på dette link.

Genbestilling
Hos Agrisys elsker vi genbestillinger, da vi kun kan tolke det positivt og at vi har leveret til kundens fulde tilfredshed samt ikke mindst at det giver de fordele man havde forventet.
Og det er lige nøjagtig årsagen til at Jørgen Lindberg, der er CEO for Scandinavian Farms, hvor vi bl.a. sidste år leverede 2040 automatiserede faresti fodrings enheder - nu bestilles en tilsvarende omgang til DanYu den 1500 so store avlsfarm han også er øverste ansvarlige for.

Vi ser frem til at levere og installere Automatiseret Faresti Fodring og 410 Compact Feedere til DanYu i Jiangsu provisen i Kina.

Flere AirFeed og AirStrø i gang i Norge

Efter at vi først på året startede det første AirFeed anlæg op i Levanger ved Trondheim i Norge er det blevet til adskillige i såvel nybyg som eksisterende.
Og anlægget med ESF og AirFeed hvor vi havde åbent stald den 1/10 imponerer stadig kunden og forhandler til deres fulde tilfredshed.

Senest har vi netop startet 1. etape af AirFeed og AirStrø op hos Lars Våge i Årdal ved Ryfylke, Rogaland Agder - et anlæg med 196 ventiler.
Men i løbet af den næste måned startes yderligere 2 anlæg op.

I samarbejde med vores markedsledende forhandler Felleskjøpet har vi ud over nævnte også monteret flere MultiFaseBatch anlæg, Sorting og automatiserede faresti fodringsanlæg m.m. op.

Med høj fokus på foderforbrug og rigtig anvendelse af tiden har de norske landmænd i de sidste år rigtig fået øjnene op for værdien i Agrisys individuelle foderløsninger.

Endnu et stort AirFeed anlæg til Sverige

Selvom vi netop kun er startet på montagen af AirFeed, AirStrø, Mølleri og ESF til det 1700 so store barmarks projekt hos Vedum Smågris i Sverige - fortsætter de store anlæg i Sverige.

Vi leverer netop nu endnu et stort AirFeed og AirStrø anlæg en af de største svenske svineproducenter - Karl Johan Kulander, der er i fuld gang med byggeriet, var sikker i sit valg at en Agrisys AirFeed løsning med 712 ventiler.

Fuld gang på renovering af ESF

Agrisys skal igen ud i eksisterende drægtighedsstalde og lave opgraderinger med vores Elektronisk so Fodring.

Blandt andet et hos vores eksisterende AirFeed kunde ved Vejen; Brian Nielsen - der skal have skiftet sit gamle ud med nyt Agrisys ESF anlæg.
Og Finn T. Schmidt fra Klovborg skal have udskiftet sine gamle stationer til hans 1200 so's besætning.
Og hos Jørn Hounsgaard fra Videbæk stod det på en større optimering, hvor han gik fra en æde-hvileboks løsning til en individuel fodringsløsning med ESF for bl.a. at få styr på huld og foderbrug.

Vi ønsker ovennævnte tillykke med valget og de andre vi netop el. om kort tid skal opdatere til en individuel fodrings til de drægtige søer.

Åben stald ved Stavanger

Hos Monica og Cato Bratland havde vi sammen med vores forhandler i Norge, Felleskjøpet, et særdeles velbesøgt Åbenstald arrangement den 1/10-17.

Besætningen bliver første Norske Avlsbesætning med SPF standard i Nordsvin-Toppigs regi.

Agrisys har leveret AirFeed og ESF, der sikrer individuel fodring i hele besætningen.

Se flere fotos fra dagen her.

Ny slagtesvinestald med Vægtsortering startet op

Hen over sommeren 2017 har vi startet ny slagtesvinestald med vægtsortering op med bl.a. 10 sorteringsvægte og Agrisys Multi-Fase-Batch anlæg, der sørger for at der altid er optimal blanding i foderautomaterne.
Da vores foderanlæg og sorteringsvægte via Agrisys Smart-Link kommunikerer med hinanden så der automatisk fodres optimalt efter gennemsnits vægt i foderområderne.

22. Juli blev afholdt åbenstald på projektet Dyringhavegrisen ApS.

Avlcenter Rønshauge A/S indgår aftale med Agrisys

Det er med stolthed, at vi nu kan offentliggøre at vi har indgået aftale med Avlscenter Rønshauge om levering og installation af et større antal Pig Performance Testere - Læs mere om PPT'erne via linket her

Pig Performance Testeren registrerer løbende foderindtag og vægt individuelt pr. avlsdyr vha. elektroniske øremærker.

Barmarks projekt på 1800 søer med smågrise
Agrisys har indgået aftale om komplet levering af fodring m.m. til Vedum Gris, der idag 22/5-17 er startet på byggeriet til 1800 søer med smågrise stald på bar mark.
De 4 ejere af Vedum Gris har valgt Agrisys som leverandør efter en tæt konkurrence; men de oplyser at dialogen med Agrisys, en troværdig løsningen og gode produkter var udslagsgivende i det endelige valg.

Leverancen indeholder bl.a.: Agrisys AirFeed, AirStrø, Mølleri og Elektronisk so Fodring.

Agrisys ApS bliver til Agrisys A/S
I vores 8. år efter starten i januar 2009, har vi nu taget skridtet og valgt ny selskabs form - vi går fra at være et Anpartsselskab til pr. 1/4-17 at være Aktieselskab.

Det er et naturlig skridt i vores stabile vækst og videre udvikling.

Der sker ingen ændringer i ejerstruktur eller CVR. nummer - det forbliver alt sammen uændret.

Ny teknologi, nye muligheder
Det var overskriften, da Agrisys sammen med Skov var inviteret til at holde indlæg og kursus på Nordsvin Skolen i Hamer, Norge.
Hvor vores forhandler Felleskjøpet havde samlet i-mek og kraftfoder sælgere fra hele landet.

Det var en interessant dag for alle og hvor de mange muligheder som Agrisys AirFeed, vådfodring og Multi-Fase-Batch's anlæggenes fælles styrings muligheder blev gennemgået.

Åben stald hos Højbakke I/S
Steffen og Kristian bød torsdag den 2/3-17 velkommen i deres nye smågrisestald med alt det nyeste indenfor bl.a. fodring og strø tildeling.

Højbakke I/S har også udskiftet eksisterende vådfodringsanlæg til Agrisys AirFeed, hvor vi har overtaget styringen af deres eksisterende og optimerede mølleri.
Samtidig har de valgt at supplere det med Agrisys AirStrø - anlægget der er verdens første anlæg, hvor der kan indsættes bigballer ind og derved en helt automatiseret strø proces.

Se fotos her fra dagen, hvor Vice formand Lars Hvidtfeldt, Landbrug & Fødevarer talte.

Velykket NutriFair den 18. & 19. Januar 2017 - kun 1½ måned efter Agromek mødte 4302 fagfolk op.
Velykket NutriFair den 18. & 19. Januar 2017 - kun 1½ måned efter Agromek mødte 4302 fagfolk op.

Vellykket NutriFair igen
Det blev til 6. NutriFair i januar 2017 og 6. deltagelse for Agrisys.

Vi stod på første dagen 6 mand klar til en faglig snak og var i store perioder travlt optaget alle mand.
Anden dagen havde vi på forhånd udset til at blive mere stille, da den typisk byder på færre svineproducenter, men med 3 mand på plads var vi klar til at møde de fremmødte.

Vi takker for gode henvendelser, samtaler og fremvisninger af det sidste nye fra vort program.

Se flere fotos fra vores stand her.

Første MultiFaseBatch anlæg til fiskeopdræt
Efter længere tids opsejling startede vi året med at få vores første MultiFaseBatch anlæg i hus til et fiskeopdrætsanlæg i Norge.

Anlægget leveres med vores MultiFaseBatch blandere, 700 mtr. transport, 6 siloer m.m.


Prisoverrækkelse på Agromek 2016; her fra venstre Mikael Kirk, Martin Merrild og Arno van Brandenburg.
Prisoverrækkelse på Agromek 2016; her fra venstre Mikael Kirk, Martin Merrild og Arno van Brandenburg.

Agrisys får Agromek prisen 2016
Vi er meget stolte over idag at have fået tildelt Årets Agromek Award i staldmekanisering på førstedagen.
Og det med vores nye Vægt overvågning til drægtighedsstalden.

Man har ikke før brugt soens vægt som udgangspunkt for en optimal fodringsstrategi,
fordi der ikke tidligere har været en nem og effektiv metode til at
bestemme den på – indtil nu.

Se flere fotos under "Billeder Agromek 2016"

Klar til Agromek 2016
Så blev vi klar til at vise et udpluk af vores program på dette års Agromek.

Vi ser rigtig meget frem til at mødes med "gamle" som nye kunder til en snak om de muligheder vi idag har at tilbyde indenfor alle afskygninger af fodrings-teknologi.

Vel mødt i MCH Herning i Hal J3

Se flere fotos under "Billeder Agromek 2016"

Agromek Nyheds Nominering
Mens vi venter og glæder os til at præsentere smagsprøver på vort komplette program på årets Agromek - dumpede der en nominering til Årets Agromek pris ind af døren på vores 3-stjernede nyhed.

I den kommende uge (46.2016) på EuroTier kan man møde os på hhv. TEWE Electronics og Nedaps stande.

Men om bare 2 uge på Agromek blænder vi op for vores hidtil største og flotteste stand nogensinde i Hal J3 - vi ses.

Foto'et viser fra venstre Fellekjøpets sælger, svineavler Martin Hammer og Mikael Kirk fra Agrisys.
Foto'et viser fra venstre Fellekjøpets sælger, svineavler Martin Hammer og Mikael Kirk fra Agrisys.

AirFeed anlæg, ESF og MultiFase Batch anlæg til Norge

Vi har netop (okt. 2016) solgt de første 2 Agrisys AirFeed anlæg til Norge og de blev suppleret med aftale om levering af flere Transpondere og endnu et MultiFase Batch anlæg.

Alle anlæg er solgt med vores gode forhandlere; Felleskjøpet Rogaland Agder og Felleskjøpet Agri.

Mød os bl.a. på Felleskjøpets stand ved AgroVisjon messen i Stavanger den 28.-30. Oktober og igen 11.-13. november i Lillestrøm.


285 kvm spændende showroom benyttes ofte

Siden Agrisys flyttede i nye og egne lokaler i december 2015, har vi løbende etableret et skønt showroom med alle vores state of art produkter.

Vi er stolte af vores showroom og vi har ofte besøg af specielt danske, norske og svenske kunder, men vi har hen over sommeren også ofte haft besøg af delegationer fra Øst Europa bl.a. i samarbejde med Vilomix.

Kontakt os og få en aftale om en præsentation af vort løsnings program

Senere følger mere information og fotos fra det spændende dansk ledede og ejede projekt.
Senere følger mere information og fotos fra det spændende dansk ledede og ejede projekt.

Fuld fart på etablering af komplet Agrisys individuel fodring til 7700 søer & 58.000 stipladser slagtesvin
Byggeri og installation kører på fuld tryk på Scandinavian Farms nye bar marks projekt i Jiangsu provinsen i Kina, hvor Agrisys som tidligere annonceret leverer komplet fodring til den små 50.000 kvm store so-farm.
Agrisys startede på pladsen medio Maj og ventes at afslutte det til december inkl. 58.000 stipladser til slagtesvin med sorteringsvægte et site ca. 100 km fra so-farmen.

Lidt imponerende tal:
Agrisys har til projektet leveret:

31 stk 40 fod High Cube containere med udstyr.

Indholdet var bl.a.:
98 st. 60 mm tørfodringsanlæg
131 st. Elektroniske so foder stationer
32 st. Central separationer med ID Check
32 st. Brunst detektorer
12 st. Agrisys Auto Trænere
2040 st. Lokations feedere til farestier
145 st. Sorteringsvægte til slagtesvin
32 st. Sneglesiloer
O.M.A.
Vi beskæftiger fra Maj - December i gennemsnit ca. 15 montører alene på dette projekt.

Foto fra september 2016 venligst udlånt af Kjærgaard Byg A/S
Foto fra september 2016 venligst udlånt af Kjærgaard Byg A/S

Mega AirFeed og AirStrø anlæg til Lolland
I forbindelse med Højbakke I/S' udvidelse med bl.a. ny smågrisestald, udskifter de i eksisterende soanlæg også eksisterende vådfodringsanlæg til Agrisys AirFeed og samtidig har de valgt at supplere det med Agrisys AirStrø.
Anlægget bliver også det første anlæg hvor der kan indsættes bigballer, der køres igennem opriver og snitter - således strøprocessen er helt automatiseret.


Agrisys etablerer ESF anlæg i Serbien

I juni startede vi vores første ESF anlæg i Serbien.

På nærværende foto gives et indblik i 1 af de 3 stalde hvor en optimal Agrisys indretning og pladsudnyttelse sammen med vores elektroniske sofodring allerede bidrager til gode resultater.
Stald anlægget er ejet af en af de store integratorer, der bevist går efter dyrevelfærd og høj foderudnyttelse.

Bygningerne er separat liggende men vores anlæg kommunikere via deres trådløse netværk til central kontoret.

Agrisys på CAHE i Kina
I forbindelse med Asiens største udstilling, der i år blev afholdt i Shenyang i Kina, blev Scandinavian Farms nye 7700 so's projekt og 58.000 slagtesviestipladser præsenteret på Nedap's stand ved en reception.
Agrisys leverer som tidligere offentliggjort komplet fodring, ESF, FF og Sorting m.m. til projektet i øjeblikket.
Se flere foto's under punktet CAHE til højre.

Nyt soanlæg hos svenske svineproducenters formand
Et velbesøgt åben stald arrangement den 15. februar 2016 hos Ingmar Olsson blev starten på et nyt flot so anlæg med ESF fra Agrisys.
Anlægget forsynes med vådfodring og består af 2 dynamiske grupper med ialt med 7 stationer, 2 fællesseparationer og automatisk brunstregistrering. Desuden er etableret 2 af den unikke Agrisys Auto Træner.

NutriFair i Fredericia
Vi havde nogle rigtig gode dage med mange gode snakke med nye og "gamle" kunder - tak for det.
Se flere foto's i menu'en til højre.

FarmerTech messe i MCH Herning
Tak til alle besøgende på vores stand på den nye Herning messe.
Se flere foto's i menu'en til højre.

Aftalen underskrives af Jørgen Linderberg, CEO fra Scandinavian Farms & Mikael Kirk, Ejerleder i Agrisys.
Aftalen underskrives af Jørgen Linderberg, CEO fra Scandinavian Farms & Mikael Kirk, Ejerleder i Agrisys.

Komplet fodring til 7700 søer full-line
Det er med stolthed, at Agrisys nu kan offentliggøre at vi har indgået aftale om levering af komplet fodringsystemer til Scandinavian Farms Pig Industries i Kina.
Agrisys skal bl.a. levere 131 foderstationer med 32 central seperationer og brunstdetektorer (ESF), 2040 Faresti Fodrings enheder, 36 sneglesiloer og 57 foderanlæg til so farmen. Til slagtevine farmen skal vi levere 29 foderanlæg og 145 sorteringsvægte.
Anlæggene bliver løbende taget i drift fra Juni og frem til 4. kvartal 2016.

Velbesøgt åbning af "Skjoldborg Teststation"
Se billeder fra præmieren på Svinerådgivningens TestGris klik på fanen til højre.

Agrisys vinder Norsk pris - oktober 15
Vores norske Forhandler på udstyr til svin, Felleskjøpet, har før den største Norske udstilling; Agroteknikk netop fået tildelt en Sølvakse for Agrisys-Nedap Compact Feederen - se mere her.
Og en dansk beskrivelse herpå siden.

Nyt domicil til Agrisys - september 15
Agrisys har købt og netop overtaget eget kontor og lager på 1500 kvm, beliggende på 3000 kvm. stor grund i Hernings vestlige bydel tæt ved MCH.
Vi ser meget frem til at få mere plads og ikke mindst få lavet et showroom, hvor vi kan vise hele vores program.
Over de næste 3 måneder vil vi renovere og tilpasse vores nye domicil.

Tidligere aktuelt fra Agrisys

Sorteringsvægte til ny slagtesvinestald - august 15
Igennem Agrisys' forhandler i Norge, Felleskjøpet, har vi nu indgået aftale om leverance af de 4 første Sorteringsvægte til slagtesvin i Norge. Sammen med anlægget skal vi bl.a. også levere et multifase batch anlæg.

Svinerådgivningen etablerer "TestGris" med Agrisys AirFeed - juli 15.
I forbindelse med byggeriet af 7500 smågrisepladser hos Gdr. Sven Agergaard - bliver der etableret et stort testanlæg, hvor foder og mineral producenter/leverandører kan få testet deres blandinger.
Svinerådgivningen har efter grundig beskrivelse, dialog og overvejelse valgt Agrisys AirFeed anlæg med bl.a. 3 stationer, 16 mineralpåslag, 4 mikrodoseringer, 6 råvarer m.m.
Glæd dig til at komme og se det hele ved åbent stald arrangement.

Første AirFeed anlæg til smågrisesstald solgt - juni 15
I forbindelse med udvidelsen af so antallet og overtagelsen af smågriseejendom har Brandborg Svinecenter besluttet sig for et Agrisys AirFeed anlæg til opfyldning af de 110 automater; vi styrer og leverer derudover mølleriet, udvidelse af ESF og foderanlæg til 3. ejendom.

Første Norske Faresti Fodring solgt - juni 15
Til eksisterende ESF kunde i Rogaland har vi solgt Faresti Fodring til alle hans fødebinger.

Første ESF leverance til Sverige - maj 15
Agrisys skal levere ESF til de svenske svineproducenters formands nye soanlæg, hvor Gråkjær nu er i fuld gang med at bygge.

Første AirStrø anlæg - marts 15
Efter grundigt forarbejde har vi nu solgt det første
AirStrø anlæg til det største nybyggede økologiske slagtesvineanlæg på 7200 kvm. i DK.

Første Faresti Fodringsanlæg - februar 15
Efter flere års udvikling og 2 års afprøvning i praksis bl.a. i DK er det nye fodringskoncept til ex. farestalden helt klart. Og første anlæg er nu solgt til 90 eksisterende farestier på Lindemærke Opformering. Se mere herpå siden.

Første AirFeed anlæg - februar 15
Allerede 14 dage efter introduktionen på det danske marked har vi indgået aftale om levering og installation af det første store AirFeed anlæg til Gråkjærs første VelfærdStald der nu er under opførelse i Vejen hos Brian Nielsen.

NutriFair 2015
Årets messe var præget af rigtig stor interesse for de nye produkter i vort program og deraf meget positive og konkrete samtaler. Men selvfølgelig også resten af programmet var grundlag for god interesse - så tak for de mange henvendelser.
Men også tak for de mange "gamle" kunder og snakke det også blev til - se billeder via linket tilhøjre.

Nyhed 2015: Agrisys AirFeed og AirStrø
Agrisys lancere på NutriFair i år et helt nyt produktprogram med Agrisys AirFeed og AirStrø, der ikke bare distribuere foder, men også er et Mulitifaseanlæg, der samtidig kan blande foderet og tildele det såvel som tørfoder og vådfoder og sågar tildele strøelse.
Vi introducere herudover et super stærkt kædeanlæg som traditionelt transportanlæg og multifaseanlæg.
Og ikke mindst også en kraftfoderstation fra Nedap, hvor vi netop har leveret de første herhjemme og Norge.

Svineproducenternes dag 13. januar i Rødekro
Agrisys var inviteret til Syddansk Svinerådgivning's arrangement i Rødekro. Hvor vi havde en rigtig god eftermiddag og aften sammen med 130 sønderjyske svineproducenter.

Jule- og nytårshilsen - vi ses på NutriFair 2015
Selvom der er fart på til det sidste - skal vi nok nå det og så bliver det jul endnu engang.
Vi ønsker kunder og samarbejdspartnere rigtig god jul og godt nytår - vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde.
Vi håber, at se Jer til en snak allerede den 21.-22. januar - hvor vi bl.a. løfter sløret for en helt ny produktlinje.

Agromek 2014 - Agrisys nomineret til Agromek prisen
Vi blev nomineret til Agromek prisen 2014 indenfor svineproduktion for Faresti Fodrings systemet, der muliggør integrering af automatiseret tørfodring i farestalden - let integrer bart på eksisterende anlæg.

Agromek 2014 - igen med stjerner fra Agrisys
Igen i år kan vi med stolthed præsentere stjerne nominerede nyheder.
I alt 3 stjerner; nemlig 1-stjernet for Agrisys' egen udviklede og producerede Drinker Bar; et drikketårn ud over det sædvanlige & ikke mindst det 2-stjernede geniale faresti fodrings koncept fra Nedap, der særdeles enkelt integreres på dit eksisterende tørfoderanlæg uanset fabrikat.
Kom og se mere på vores stand i HAL J3 - 7380

EuroTier 2014 - Hannover
Årets EuroTier er nu i fuld gang; se bl.a. det nye Faresti Fodring på Nedaps stand med produkter til svin Hal 11 og meget andet eller besøg Nedaps stand i Hal 13 til kvæg.

Bedre Landbrug 2014 - Lillestrøm, Oslo
Så er vi næsten klar til på Felleskjøpets messe "Bedre Landbrug", der afholdes i weekenden 8-9 november. Kom og få en snak om ESF og resten Nedap programmet.
Gratis entre og mad :-) Se programmet i dette link.

NEDAP fylder 85 år - Tillykke
Vores hovedleverandør Nedap fylder nu 85 år - tillykke med det!
Nedap er ikke blevet langsommere med årene; tværtimod, der kommer hvert år nye og innovative nyheder og eksisterende løsninger opdateres; alt sammen bidrager til en enklere hverdag og bedre dækningsbidrag, samt ikke mindst dyrevelfærd i form af individuel ID. Følg evt. dette sjove link, der giver et lille indtryk af den virksomhed Nedap også er...også når det ikke lige er landbrug.

Foderstationer og Aktivitetsmåling til kvæg September 2014
Agrisys har nu udvidet programmet til også at indeholde foderstationer til køer/kvæg, samt ikke mindst aktivitetsmåling med brunstregistrering.
Og vi har solgt de 2 første store anlæg med såvel foderstationer og aktivitetsmåling - løsningen er baseret på præcis samme styreplatform fra Nedap Livestock Management som vi allerede anvender til svin.
De 2 anlæg er solgt med komplet kraftfoder forsyning og siloer.

Stærk kreditvurdering August 2014
Agrisys har fået den flotte AA-rating, der er den anden højeste kreditvurdering man som virksomhed kan opnå.

Norsk gennembrud Juli 2014
Agrisys har indgået aftale med den norske markedsdominerende leverandør af indendørsmekanisering om forhandling af Nedap programmet til svin, hvilket indbefatter såvel ESF, vægtsortering, faresti fodring og PPT'ere.
Agrisys har allerede leveret de første anlæg til Felleskjøpet.

Responsiv hjemmeside Juni 2014
Og hvad er så en responsiv hjemmeside? Det betyder at den tilpasser sig dig - ligegyldig om du kikker ind fra en lille skærm, en Smartphone, tablet osv.
Så nu skulle det gerne være ekstra let at finde det du søger.

Åben Stald 2. Maj 2014
Se fotos fra Danmarks første Vægt Sorterings Stald med individuel ID.
250 besøgende ved åben stald arrangement hos Carsten & Conny Christensen ved Herning.
Se billeder ved at klikke på fanen til venstre.

NutriFair Januar 2014
Tak for den store interesse på årets første messe - NutriFair i Fredericia.
Vi havde 2 rigtig travle dage med mange gode samtaler med mange nye interesserede som vi ser frem til at følge op på nu. Men også en stor tak til alle de eksisterende kunder, der lagde vejen forbi til en god snak. Vi ses om ikke før så på Agromek til November. Se flere billeder ved at klikke på fanen til venstre.

November 2013:
Læs artiklen i Hyologisk side 4-6, hvor en af vore tilfredse kunder fortæller om hans nye 4000 kvm. store stald.

November 2013:
3300 eksemplarer er vores nye brochure udsendt i sammen med Hyologisk. Se også vores flotte bagside af Magasinet Svin her i November.

Oktober 2013:
Elmia Lantbruk Djur & Inomgård 2013 messen er veloverstået med god interesse fra de svenske svineproducenter. Tak til alle der besøgte vores stand.

September 2013:
Igennem længere tid har vi optimeret og arbejdet med vores vægtsorterings koncept og har nu solgt de første anlæg.

Sommer 2013:
Der arbejdes bl.a. med udskiftning af ældre ESF anlæg af forskellige fabrikater. Hvor brugere og ejere oplever den positive forskel til vores løsninger.

Vinter og Forår 2013:
Travlhed med de sidste "2013" omlægninger til ESF med løsgående søer præger denne tid.

Januar 2013:
Vi deltager selvfølgelig på NutriFair 2013. Du kan finde os på stand A1132.

December 2012:
I år blev det til en nominering til Agromek prisen for Agrisys Auto Træner, som også fik to stjerner.
Samtidig fik vi en stjerne for hhv. Faresti Fodring systemet og V-Scan fra Nedap.
Tak til alle dem , som gæstede os på standen.

November 2012:
Vi glæder os til at møde dig på Agromek i hal J, stand 7330.

November 2012:
I forbindelse Nedap's internationale forhandler dag fik Mikael Kirk, der er ejer og leder af Agrisys tildelt en aldrig tidligere uddelt pris for det gode og gensidige samarbejde, samt ikke mindst den ekstra ordinære store markesandel der er opnået i Danmark. Prisen var navngivet "Special Appreciation Award" - se billeder ved at klikke på fanen til venstre.

Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater