< Tilbage

Brian Nielsen, Vejen28-05-2018 - 09:39

"Selvom jeg var blandt de første og stod med 198 nybyggede farestier for løsgående søer, løste Agrisys opgaven med AirFeed til min fulde tilfredsstillelse - siden har jeg også investeret i et nyt ESF anlæg fra Agrisys."

Ny staldtype, nyt foderanlæg og ny indretning i faresti til løsgående søer – sådan lød overskriften i Fagmagasinet Svin, der i 2015 berettede om Brian Nielsen nye stald.

 

Topresultater var målet; selvom der var rigtig mange nye ting, der skulle virke og spille sammen. Men det kendetegner faktisk Brian Nielsen rigtig godt, da omtanke, detaljer og godt forarbejde er hele Brians DNA.

 

Brian er lig med fremtidens landmand; han købte gården ”Mølholm” i 2012 i frihandel med 580 søer og har siden udvidet anlægget til 800 søer.
I 2015 byggede han ny farestald med 198 løsgående søer og et Agrisys AirFeed multifasefodringsanlæg,
der tildeler frisk foder og vandmængde pr. so – alt i individuelle mængder.


AirFeed anlægget forsyner samtidig sektionssiloer til hans 2-klimastalde og drømmen er ikke bare at udvide med AirFeed ind til smågrisene, men også at anlægget skal forsyne løbe- og drægtighedsstalde; for netop det kan AirFeed anlægget – fodre både vådt og tørt.

< Tilbage
Agrisys arbejder tæt sammen med producenter, rådgivere og forskere for at give topresultater